Info

Ikkuna ja sen sisustus muodostavat sillan kodin ja ulkopuolisen maailman välille.
Terence Conran

Kun kaipaat ikkunoittesi eteen näkö- tai lämpösuojaa, ovat Woodblind-puusälekaihtimet tai –luukut yksi parhaista vaihtoehdoista ajattomuutensa ja kauneutensa tähden.

Teemme yhteistyötä monen sisutusalan ammattilaisen, arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien sekä sisustusliikkeiden kanssa, jotta markkinoilla olisi mielenkiintoisia ja laadukkaita vaihtoehtoja ikkunasisustusmaailmaan.

Woodblind Oy on toiminut ikkunasisustusalalla jo vuodesta 1995 ja erikoistunut pelkästään puisiin ikkunasisustustuotteisiin. Olemme vuosien varrella saaneet uskollisen kanta-asiakaskunnan jotka esim. kotia vaihtaessaan tai remontoidessaan mielellään hankkivat lisää kaihtimia ja luukkuja kauttamme. Laadukkaat ja kauniit tuotteemme puhuvat puolestaan.

Puusälekaihtimemme omaavat myös kansainvälisen FSC-sertifikaatin joka kertoo siitä että olemme tuotteissamme hyvin ympäristötietoisia. Katso lisää puusälekaihtimet-kohdan alta!

Aivan kuten vaatteet ihmisillä, ikkuna tulee pukea jotta sen parhaimmat puolet saadaan esille, kenties kätketään jotain ja suljetaan kylmä ulkopuolelle. Ikkunan vaatetuksen tulee olla tyylikäs, käytännöllinen, joustava ja mielellään yllättävä.
Terence Conran