< 1 2 3 4 5 >

Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimen niukka, puhdas linjakkuus sulautuu yhteen ikkunan kanssa ja sopii erinomaisesti moderniin sisustukseen.

Woodblindin puusälekaihtimet valmistetaan Englannissa. Tehdas on Euroopan vanhin ja suurin puusälekaihdinvalmistaja, joten voit olla varma että kaihtimet ovat laadukkainta mitä puusälekaihdinmarkkinoilla on tarjolla.

Jokainen kaihtimiimme käytetty säle on käsin valittu ja –käsitelty, jotta kaihtimista tulisi mahdollisimman tasalaatuisia ja -värisiä. Vasta kun säleet ovat kuivuneet tarpeeksi pitkään ja säleiden kosteusprosentin katsotaan olevan mahdollisimman pieni, tehdään loppukäsittely eli säleiden petsaus ja lakkaus. Näin varmistetaan etteivät säleet kierry valmiissa kaihtimessa ja ikkunoitasi verhoaa mahdollisimman täydellinen puusälekaihdin, sekä esteettisesti että laadullisesti.

Woodblind Oy’n puusälekaihtimia on ollut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1992. Kaihtimiamme on myyty sekä yksityiskoteihin että julkisiin tiloihin, eri alojen liikkeisiin, yritysten edustustiloihin, ravintoloihin, kaikkiin sellaisiin paikkoihin joissa arvostetaan laatua ja estetiikkaa.

Woodblind-kaihtimien valtteja ovat viimeistelty laatu sekä ensiluokkaiset mekanismiosat, jotka tekevät kaihtimistamme toimintavarmat. Annammekin kaihtimillemme vuoden takuun, joka kattaa säleiden kiertymiset sekä mekanismirikot.

Kaihtimiamme valmistetaan nykyisin kolmessa eri säleleveydestä, 25, 50 ja 68 mm. Sälepaksuus on 3 mm eli kaksinkertainen monen muun valmistajan kaihtimiin verrattuna.

Woodblind-kaihtimemme kantavat euroopan puusälekaihdinvalmistajista ensimmäisenä (ja toistaiseksi ainoana) kansainvälistä FSC-merkkiä joka kertoo että kaihtimissamme käytetty puumateriaali kaadetaan vain FSC:n hyväksymistä metsistä joiden hoito ja hakkuut on sertifioitu ja ovat sekä kansallisen että kansainvälisen valvonnan ja uudelleenistutuksia valvovien viranomaisten alaisuudessa. Tämä tarkoittaa sitä että tehtaamme valikoi raaka-aineensa tarkoin kasvatetuista metsistä joissa puunkaato on tarkoin suunniteltua ja uudelleenistutuksia valvotaan tiiviisti. Kaikki turha isompien metsäkoneiden käyttö on valvottua kyseisillä hakkuilla, ja tukit uitetaan jokia pitkin mahdollisimman pitkälle jotta vältetään luonnon ylimääräiset lisäkuormitukset maantiekuljetuksissa.

Kts lisää esim www.fsc-finland.org (FSC-merkityt tuotteet, Forest Stewardship Council AC) tai www.rainforest-alliance.org.

Tutki kuinka moni muu puusälekaihdinvalmistaja omaa kyseisen FSC-tunnuksen!

< 1 2 3 4 5 >