< 1 2 3 4 >

Puusäleluukut

Puusäleluukut tekevät huoneesta turvallisen ja huolitellun. Asennettuina kummallekin puolen ikkunaa ne antavat sille luonnetta.
Niiden puhtaat, yksinkertaiset linjat eivät varasta huomiota itse ikkunalta tai niiden takaa paljastuvalta maisemalta.
Ne voivat sulkea valon ja melun ulkopuolelle, mutta päästävät silti ilmaa sisälle.

Terence Conran

Puusäleluukut ovat erinomainen vaihtoehto puusälekaihtimille. Alunperin amerikoista tänne eurooppaan rantautuneet puusäleluukut ovat lyöneet hiljattain itsensä läpi Englannissa paikallisten sisustussuunnittelijoiden kautta ja niitä käytetään tänään hyvin moninaisesti kautta Brittein Saarten. Myös manner-euroopassa on kasvavat markkinat näille hieman pehmeämmille ikkunasisustuselementeille joka sopivat erinomaisesti myös tänne skandinaviaan ja Suomeen. Puusäleluukut antavat mahdollisuuden vielä elävämmän valon siivilöitymiseen säleiden lävitse kun mitä puusälekaihdin pystyy antamaan.

Puusäleluukkumme valmistetaan Yhdysvalloista tulevasta ensiluokkaisesta lehmuksesta asiakkaan mittojen mukaan. Säleluukut ovat ihanteelliset suojat ikkunoissa sekä kuumuutta että melua vasten. Säleikköosat ovat liikuteltavia ja voit käyttää luukkuja paitsi ikkunoiden edessä näkösuojana myös kaapin- tai huoneenovina sekä tilanjakajina.

< 1 2 3 4 >