Kort om Woodblind

Woodblind Ab har medverkat på den inhemska inredningsmarknaden sedan 1995 genom import och projektförsäljning av träpersienner och fönsterluckor.

Själv har jag arbetat på inredningsbranschen sedan 1980 och drivit tex en egen inredningsbutik på Kaptensgatan. Förutom att vara företagare, är jag mamma till fyra redan fullvuxna barn.

Då barnen växte, expanderade jag företaget till ett nätverk med inhemska inredningsaffärer som
återförsäljare. I och med stora förändringar på marknaden under de senaste åren, har jag i stort sett återgått igen till personlig kundtjänst. Företaget betjänar främst designers och privata kunder, men självklart också återförsäljare. Klientelet befinner sej runt hela Finland.

Under åren har Woodblind Ab’s träpersienner och fönsterluckor sålts till privatbostäder, offentliga utrymmen, affärer, kontor och restauranger – ställen där kvalité och estetik uppskattas.

Jag gör samarbete med många inredningsaffärer samt professionella inredare för att garantera att det finns varierande och högklassiga alternativ inom fönsterinredning.

Under åren har jag lyckats samla en nöjd kundkrets, som t.ex. på grund av renovering eller flytt till ett nytt hem behövt motsvarande produkter med nya mått. Högklassiga och vackra produkter samt personlig kundtjänst har lyckats ge upphov till denna fina kundkrets.

Woodblind Ab är mycket miljömedveten och därmed säljer vi enbart produkter som innehar det internationella FSC-certifikatet, sedan år 1995.
Palvelemme sinua mielellään myös suomeksi.

På återseende,

Maria Koskenvesa

WVB_0086
Maria Koskenvesa 1