Hieman Woodblindista

 

Woodblind Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1995. Neljän jo aikuisen lapsen äitinä olen lisäksi omistanut pienen sisustusliikkeen Kapteeninkadulla Helsingissä, mutta vuodesta 1995 olen keskittynyt pelkästään maahantuontiin ja projektimyyntiin.

Lasten kasvaessa laajensin yritystä rakentaen koko maan kattavan jälleenmyyntiverkoston, mutta markkinoiden muuttuessa olen taas vahvasti  palannut henkilökohtaiseen palveluun. Palvelen lähinnä suunnittelijoita sekä yksityisasiakkaita unohtamatta jälleenmyyjiä. Asiakaskuntani kattaa koko Suomen.

Woodblind Oy’n kaihtimia ja puusäleluukkuja on vuosien varrella myyty yksityiskoteihin, julkisiin tiloihin, myymälöihin, toimistoihin sekä ravintoloihin – paikkoihin joissa arvostetaan laatua ja estetiikkaa.

Teen yhteistyötä monen sisustusliikkeen ja sisustusalan ammattilaisen  kanssa jotta markkinoilla olisi mielenkiintoisia ja laadukkaita vaihtoehtoja ikkunasisustusmaailmaan.

Olen vuosien varrella saanut tyytyväisen asiakaskunnan, jotka esim. kotia vaihtaessaan tai remontoidessaan hankkivat uusia vastaavia tuotteita mittojen muuttuessa. Laadukkaat ja kauniit tuotteet sekä henkilökohtainen palvelu puhuvat puolestaan.

Woodblind Oy’n tuotteet omaavat kansainvälisen FSC-sertifikaatin joka kertoo siitä että olemme tuotteissamme hyvin ympäristötietoisia. Jo vuodesta 1995.

Vi betjänar dig gärna även på svenska.

Kohtaamisiin,

Maria Koskenvesa

WVB_0086
Maria Koskenvesa 1